Isompiin tiloihin muuttanut Unique sai uuden osakkaan

Uusiin, isompiin tiloihin muuttanut Unique sai uuden osakkaan

Ari Toivonen on liittynyt osakkaaksi BtoB busineksessa toimivaan Unique Branding Oy:ön.

Pitkään hotellialalla toiminut Ari Toivonen on hankkinut osakkuuden ja aloittaa yhtiön tuotantojohtajana toukokuun puolivälissä.

-Olen jo jonkin aikaa miettinyt uusia kuvioita ja kun tätä mahdollisuutta tarjottiin, ei tarvinnut kauaa miettiä. Uniquen arvot ja intressit kohtasivat omieni kanssa ja on hienoa päästä kasvavaan yritykseen mukaan omistajan ominaisuudessa.

-Ari on erinomainen vahvistus joukkueeseemme. Arilla on pitkäaikaiset suhteet yritys- ja urheilumaailmaan, myös vahva kokemus myynnistä ja sen johtamisesta on plussaa.

-Uniquen tälle vuodelle suunnittelemat investoinnit vaativat henkilöstön lisäystä ja tästä on hyvä aloittaa. Ari tulee vastaamaan yhtiön omasta tuotannosta ja sen henkilökunnasta. Uudet, yli tuplasti isommat tilat mahdollistavat täysin uuden tuotantolinjaston rakentamisen.

Tähän saakka alihankintana toiminut peliasutuotanto siirtyy kokonaisuudessaan tänne Seinäjoelle. Uudet koneet ja laitteet mahdollistavat entistä laajemman valikoiman ja entistä pienempien erien tuottamisen asiakkaan toiveiden mukaan. Tuotannon on tarkoitus päästä täyteen vauhtiin syksyn aikana.

Yhdistettyjä kymppisynttäreitä ja avajaisia vietetään välittömästi rajoitusten hellittäessä.

Lisätietoja:

Päivi Hernesniemi 050 555 2520

Ari Toivonen   050 066 8574