PELIPUVUT JA SEURAVAATTEET PESÄPALLOON

PELIPUVUT SUPERISTA ALASARJOIHIN

YKSILÖLLISET JA LAADUKKAAT PUVUT SEURASI VÄREISSÄ

KOTIMAASSA TEHTY JA SUUNNITELTU

Unique Team Wear pesisasut

Sublimaatiotekniikalla painetut peliasut ja aluspaidat pesäpalloon Superpesiksestä juniorisarjoihin.

Kotimaisten ja kestävien pelipukujen suunnittelussa on otettu huomioon pesäpallolle ominaiset erityispiirteet. Pelipukujen materiaalina on käytetty kestävää sekä joustavaa kangaslaatua.

Pukujen väritys, logot ja mainokset painetaan sublimaatiotekniikalla, jolloin ne kestävät puvuissa ja kaikki mainokset saadaan samalla kerralla pukuun, ilman jälkipainatuksia.

Peliasumme ja treenipaidat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Pesäpallopelipukuamme on kehitetty yhteistyössä asiantuntijoidemme ja pelaajien kanssa. Materiaalit ja mitoitukset ovat keränneet kiitosta ja siksi olemme saaneet monia tyytyväisiä käyttäjiä pesispuvuillemme.
Laadusta meidät tunnistaa.

Unique pesisasuista on saatavilla nykyaikaisella mitoituksella tehdyt peliasut miehille, naisille ja junioreille. Mallistosta löytyy myös Unique Team Wear PRO -pelipuku missä on slim-malliset paidat ja housujen lisäksi muotoillut paidan helmat sekä raglan hihainen syöksypaita.

Naisille ja tyttöjunioreille saatavilla joustavasta trikookankaasta valmistetut pesistrikoot sekä naisille oma istuvampi peliliivimalli.

Seuravaatteet löytyvät vaikka suositusta Craft Teamwear -mallistosta. Lisäksi paljon muita vaihtoehtoja eri valmistajilta.

Unique Team Wear pesispelipuku

Peliasut on valmistettu kestävästä ja joustavasta pesäpalloon hyvin soveltuvasta teknisestä kankaasta. Peliasut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä huippupelaajien kanssa ja siksi peliasut ovat saaneet kiitosta modernista mitoituksesta ja istuvuudesta. Joustavat kankaat tekevät puvusta mukavan pelata, liikkuvuuden kärsimättä. Saatavilla miesten ja junioreiden mallit.

Unique Team Wear naisten pesispelipuku

Naisten peliasut on valmistettu kestävästä ja joustavasta pesäpalloon hyvin soveltuvasta teknisestä kankaasta. Peliasut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä huippupelaajien kanssa ja siksi peliasut ovat saaneet kiitosta modernista mitoituksesta ja istuvuudesta. Joustavat kankaat tekevät puvusta mukavan pelata, liikkuvuuden kärsimättä. Naisten mallin liivi kapeampi, istuvampi mitoitus. Naisille ja tyttöjunioreille joustavat lycrahousut.

Saatavana nyt myös paljon syöksyville etenijöille vahvistettu trikoohousut. Kysy lisää!

Unique Team Wear PRO pesispelipuku

PRO mallissa on slim-mitoitus eli liivi, aluspaita ja housut ovat kapeampaa ja normaalimallia istuvampaa mallia. Lisäksi liivin ja syöksypaidan takahelma on pidempi kuin etuhelma. Syöksypaidassa on raglan hihat.

Peliasut on valmistettu kestävästä ja joustavasta pesäpalloon hyvin soveltuvasta teknisestä kankaasta. Peliasut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä huippupelaajien kanssa ja siksi peliasut ovat saaneet kiitosta modernista mitoituksesta ja istuvuudesta. Joustavat kankaat tekevät puvusta mukavan pelata, liikkuvuuden kärsimättä. Saatavilla miesten ja junioreiden mallit.

Unique Team Wear JOKERIPAITA

Jokeripaidat on valmistettu kestävästä ja joustavasta pesäpalloon hyvin soveltuvasta teknisestä kankaasta. Joustavat kankaat tekevät puvusta mukavan pelata, liikkuvuuden kärsimättä. Saatavilla miesten, naisten ja junioreiden mallit. Jokeripaidan väritys on virallinen turkoosi-pinkki-tumman harmaa.

Mahdollisuus painattaa omat mainokset ja seuralogot.

Unique Team Wear TREENIPAITA

Pesäpallon treenipaita on valmistettu kestävästä ja joustavasta pesäpalloon hyvin soveltuvasta teknisestä kankaasta. Joustavat kankaat tekevät puvusta mukavan pelata ja harjoitella, liikkuvuuden kärsimättä. Saatavilla Unisex ja junioreiden mallit.

Kaikki mainos- ja väripainatukset kuuluvat hintaan.

muut tuotteet pesäpalloon

NIMI- JA NUMEROLAPUT

Nimilaput ja numerosarjat pesikseen. Tarralla kiinnitettävät nimilaput ja hihanumerot joko valko-mustina tai seurasi väreissä.

MAILAPUSSIT

Pesäpallomailapussit yhdelle tai kahdelle mailalle. Sublimaatiotekniikalla painetut mailapussit tehdään yksilöllisesti juuri teidän joukkueelle, toiveidenne mukaan.

TEKNINEN PIPO

Ulkoliikuntaan ja -harjoitteluun soveltuva pipo seurasi väreillä.

OTA YHTEYTTÄ

Osoite

Kullervonkatu 2
60120 SEINÄJOKI

OLEMME AVOINNA

MA-PE 09.00 – 16.00