Go On Yhtiöiden myyntijohtaja Juha Kalajanniska on keskisuomalaisen urheilun moniottelija

Jyväskylässä vaikuttava Juha Kalajanniska on urheilun moniottelija, jolla on vahva asema keskisuomalaisessa joukkueurheilussa. Menestyksekkään pesäpallouran tehneellä viisikymppisellä on takanaan pitkä ura seuratyön parissa.

Kalajanniska on toiminut Jyväskylän Kiri & Kirittäret juniorit taustavaikuttajana ja tänä syksynä hän aloitti vasta perustetun Kiri 2020 pesäpalloseuran puheenjohtajana. Uudella seuralla on tarkoitus palauttaa jyväskyläläinen miespesäpallo takaisin huipulle.

-Tavoitteena on pelata muutaman vuoden päästä Superia, mutta askel kerrallaan rauhallisesti eteenpäin, valottaa seuran puheenjohtaja Kalajanniska.

Unique oli luonteva yhteistyökumppani uudelle seuralle junioripuolelta saatujen kokemusten perusteella.

-Kiri & Kirittäret juniorit pelasivat tämän kesän Uniquen pelipuvuilla, mitkä osoittautuivat todella kestäviksi ja mitoitukseltaan hyvin istuviksi, kehuu Kalajanniska Uniquen peliasuja.

Kirin kauden 2021 peliasut

Kalajanniska on saanut seurata oman aktiiviuran jälkeen huippu-urheilua lähietäisyydeltä, sillä hänen Oskari-poikansa pelaa jääkiekkoa Liigassa Jypin paidassa ja molemmat tyttäret pesäpalloa Jyväskylässä.

Juha Kalajanniska päätyö on henkilöstövuokrausyritys Go On Yhtiöiden myyntijohtajana. Henkilöstövuokraus on nykyaikaista, joustavaa ja asiakaslähtöistä toimintaa. Asiakkaan tarpeet ohjaavat toimintaa.

-Mitä paremmin pystyt vastaamaan asiakkaan tarpeisiin, resurssit huomioon ottaen, sitä paremmin menestyt alalla. Joskus asiakkaalle tulee yllättäviä, kiireellisiäkin tarpeita ja näissä tilanteissa joustavuus on avainasemassa, kertoo Kalajanniska.

Kalajanniska on ulkoistanut edustamiensa yrityksen ja urheiluseurojen tuotteistuksen Unique Brandingille

-Unique on ollut meille oikea valinta, koska he tuntevat niin business- kuin urheilumaailmankin. Joustavuus ja helppous ovat avainasemassa silloin, kun itsellä on monta rautaa tulessa. Monikanavainen tilaus/toimitus -konsepti toimii hienosti, kehuu Kalajanniska yhteistyötä.

Unique on luonut omaa brändiään määrätietoisesti yrityksen alkumetreistä saakka. Ilman omaa esimerkkiä brändäystä tekevä yritys ei ole uskottava. Varsinkin pesäpallopiireissä Uniquen omasta brändistä on tullut tunnettu ja näkyvä. Pesäpallokentiltä myös Kalajanniska aikoinaan yhteistyökumppanuuden löysi.

-Uniquen toiminnassa näkyy vahva osaaminen ja huomaa, että he ovat alansa ammattilaisia. Meidän on ollut helppo räätälöidä tuotevalikoimaamme valmiiden ehdotusten pohjalta. Toimitukset ovat tarvittaessa nopeita ja laatu on aina kohdallaan, summaa Kalajanniska.

Go Onilla rakennetaan vahvaa joukkuetta, noudatetaan työelämän pelisääntöjä sekä toimitaan vastuullisesti ja rehellisesti. Nämä samat kulmakivet löytyvät myös Uniquen työelämän pelikirjasta. Unique on saanut Go Onilta apua henkilöstön rekrytoinnissa, joten yhteistyö toimii myös toisin päin loistavasti.

Yhdessä olemme enemmän!

www.go-on.fi
www.kirijuniorit.fi
Kiri 2020 Facebook